Siirry lukemaan lis��

Ylläpitäjän twiitit

Yhteystiedot ja palaute

Apks.fi:n kirjoittaja ja ylläpitäjä on Aki Pouta. Kaikki sivustoon liittyvät huolet ja murheet sekä ideat ja haukut voi kertoa hänelle lähettämällä sähköpostia alla olevaan osoitteeseen. Toki asian voi kertoa myös muilla tällä sivulla esitellyillä tavoilla.

Tekijä

Aki Pouta

Olen Aki Pouta, Keski-Suomesta lähtöisin oleva, nykyisin pääkaupunkiseudulla asuva autonkuljettaja. Olen älyttömän kiinnostunut liikenteestä, autoista ja liikenteeseen liittyvästä tekniikasta. Erityisen lähellä meikäläisen sydäntä ovat raskaat kuorma-autot, ja tällä hetkellä sellaista ajankin ammatikseni. Apks.fi:hin saan aineistoa tietysti ihan netistä, kirjoista sekä lehdistä. Paras tietämys kuitenkin syntyy arjessa, kun työssä vastaan tulee kaikenlaisia tilanteita ja vapaa-ajankin ajelimisissa pidän silmät ja korvat auki. Tykkään kirjoittaa opastavia, perusteellisia tekstejä uteliaille. Haluan, että tuotoksista näkyy aiheen monipuolinen käsitteleminen sekä käytännön puoli. Sivustoa ei rajoita painotila.

Kun työnteolta, liikenteessä liikkumiselta ja Apks.fi:n ylläpitämiseltä jää aikaa, ja joskushan sitä aikaa on otettava, käyn pyöräilemässä hyvän kunnon ylläpitäminen mielessä. Päivän rentouttavaa puolta taas edustaa elokuvien katselu ja tietokonepelien pelailu. Henkisen puolen tasapainottajana taas toimivat metsätyöt ja muut aktiviteetit kaukana kaupungin vilkkeestä.


Kelvollista XHTML 1.0:aa Youtubeapks.fi Youtubessa Tilaa RSS-sy�teTilaa RSS-sy�te eXTReMe Tracker
Samaa perhettä
4WETOA